Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Děvčata, nemáte to lehké! Ale já už žádné změně nevěřím. Psal jsem o tom dvacet pět let. Marně. Dnes už jsem konečně na trvalé dovolené. A tak vám také přeji, abyste se té trvalé dovolené dožila!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Mě hlavně bohužel nenapadá, co víc dělat, než psát, mluvit s lidmi, upozorňovat, chodit na jednání. Ze svojí pozice jsem příliš "malá paní", abych cokoliv změnila, ale třeba konečně dojde více lidem, že jen někde v koutě nadávat a jinak nic neřešit, je fakt k ničemu. A že i pacienti by se měli zajímat, co se děje, protože se jich to prostě taky týká... No hlavně doufám, že se jí nedožiju "předčasně", když vidím, kolik zdravotníků má trvalé zdravotní problémy až invaliditu...

0 0
možnosti
MV

Máte to hezky sepsané. Jen jsou to samé potřeby. Dejte dejte dejte. Trošku Vám tam vypadlo, co byste pro sebe a svou prestiž mohly udělat samy.

Prestiž není hlavně proto, že se velká část Vašich kolegyň neumí slušně chovat. Víte on pacient v nemocnici jaksi není zvědavý na otrávené a důležité sestry, co jim slova jako ochota, slušnost, práce, poslání nic neříká, případně jsou to pro ně sprostá slova.

A možná se budete divit, ale čím "mladší a vzdělanější" sestra, tím větší hovádko.

Neříkám, že všude a všechny ale je to poměrně častým jevem. Zkoušela jste se nad tím někdy zamyslet taky z pohledu "druhé strany"?

0 2
možnosti
DK

Řekla bych, že v blogu slečna Kutačová navrhuje několik věcí, které by mohly sestry udělat samy...

2 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1083x
Jsem občas trochu cynik a často naivní snílek...

Snila jsem o cestě kolem světa, se kterou jsem začala pomalu a pozvolně před devíti lety, kdy jsem se vydala poprvé sama do Íránu, kam jsem se ráda ještě dvakrát vrátila. Od té doby jsem se snažila (většinou sama) každý rok vycestovat do bližších i vzdálenějších míst, nasávat jejich atmosféru a co nejvíc fotit.

Moje prozatím největší, nejdelší a nejvzdálenější cesta se uskutečnila od 8. ledna do 17. srpna 2017 kdy jsem se nejprve přidala do devítičlenné posádky na  cestu Aviou Jižní Amerikou https://www.facebook.com/aviou.cz/ a následně již sama pokračovala do USA, Kanady, Jihovýchodní Asie a Západní Evropy. Během 222 dní jsem navštívila území 20 států a vystřídala rozličné dopravní prostředky včetně skládacího kola, které jsem koupila v Bangkoku, projela na něm kousek Barmy a nakonec ho letadlem dopravila do Portugalska a (ne)dojela s ním do Santiaga de Compostela. Tím jsem obletěla a objela zemi kolem do kola, viděla nespočet nádherných míst, zažila mnoho neskutečných věcí a hlavně jsem potkala spoustu úžasných lidí.

A o tom všem bych vám ráda vyprávěla s pomocí svého blogu...