Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Díky za věcné informace!

Již delší čas vnímám, jak zdravotnický Titanic klesá ke dnu a jak naši politici stále jen tancují valčík a netuší, co se děje!

Zdravotnický dům již padá k zemi a politici chtějí vyměňovat okna!

Ani komunisti si nikdy nedovolili, aby zdravotnictví řídili nevzdělanci bez medicínskéhoí vzdělání! A všichni vedoucí pracovníci jsou ve skutečnosti jen politickými funcemi! Podle toho to tu vypadá!

Chybí tisícovky lékařů a tisícovky sester! Chybí peníze na zdravotní péči, chybí peníze na platy personálu! Ministerstvo zdravotnictví je přesvědčeno, že lékařů a sester je dostatek! Jak je to možné, že ministerstvo nemá validní informace? Aby nevzdělaní manažeři dodrželi zdání naplňování legislativy v povolených přesčasech a mohli pokračovat ve vykořisťování lékařů a sester, vedou zaměstnance nemocnic pod dvěma až třemi evidenčními čísly!!!

Financování zdravotnictví, kromě zalepování děr, žádná politická garnitura neřešila komplexně! Hlavně, že máme komunistické zdravotnictví! Hlavně, že odmítáme svobodné, přirozené, funkční vztahy a babráme se jen v tom socialistickém sociálním inženýrství s iluzivní dostupností kvalitní zdravotní péče, které se netýká jen komunistů, sociálních demokratů, ale staví na tom i ODS a TOP 09 s absurdní samozřejmostí!!! Prý stabilizace zdravotnictví ve svobodných, přirozených a funkčních vztazích není možná!!!

To skutečně musí zdravotní péče v Česku zcela padnout na hubu? Vždyť již dnes se zcela rozpadá! Sestry odcházejí, lékaři vymírají, nahrazování jejich neschopnými kolegy ze zahraničí mnoho nepomůže! A náhrada lékařů Zemanovými čínskými léčiteli také nepomůže!

Piráti ve svém MUDr. Zdenku Hřibovi mají docela slušný program, který prezentoval vloni před volbami. Ten již také zmizel do ztracena? Ten už byl také umlčen? Jeho zdravotnický program se blížil tomu, o čem píšeme již dvacet pět let zcela marně a zbytečně!

0 0
možnosti

Nojo, stara pisnicka... za vsechno spatne muze Babis atd. Kde byli ti vsichni zdravotnici, kdyz jim v minulosti tzv. "demokraticky blok" platy snizoval? Ma zkusenost? Byl jsem hospitalizovan v Teplicke nemocnici. KATASTROFALNI technicky stav, sestricky? I kdyby jste jim pridala 20%, na jejim lezernim pristupu by se nezmenilo zhola nic. Jidlo by stalo za samostatnou kapitolu... Cele zdravotnictvi je, s porovnanim se zahranicim, hruza. Tady se resi jen a jen platy sester!!

0 4
možnosti
Foto

Za všechno špatné může Babiš? Pochybuju, že jste se v mém článku dočetl něco takového... Vážně si myslíte, že zdravotníci uvítali snížení platu? Myslíte, že nemocnice, kde nebudou žádné sestry ani jiný personál budou lepší? Protože už teď chybí 3 000 sester a dalšího personálu a je potřeba to nějakým způsobem napravit. To není, že se řeší "jen platy sester", právě naopak...

3 0
možnosti

Gratuluji. Srazila jste se s realitou hnutí ANO a vlády. :-)

3 0
možnosti
Foto

S tou už se srážím delší dobu, teď bohužel i osobně...

3 0
možnosti
Foto

Řešení zdravotnictví je naznačeno v tomto zajímavém článku: http://dfens-cz.com/statni-potravinove-zabezpeceni/ Není to však jednoduché ani popoulární.

0 0
možnosti

P32a57v90e88l 83B11í92n10a

1. 8. 2018 11:01

Inu, jako firmu podle klasického šmejdo-managera.

Chcete 10%? Musíte zastat práci za tři lidi.

Přidáme do základu aby to vám mohli lidé závidět, ale sebereme příplatky.

Pak ještě navrch řeči o tom, jak to nejde, protože 'firma' nevydělává a nějaké řešení, které umožní na místa zdravotních sester najímat kohkoliv, kdo alespoň reaguje na světlo.

Mára to pak nějak vymyslí, aby v televizi mohl jeho majitel klidným hlasem informovat o tom, že dostanete peníze za zásluhovost a jaký to dělá v souhrnu obrovský balík.

Pak vysvětlete mojí Babičce, že se na odchodu její oblíbené zdrav. sestry do zahraničí podepsal hlavně její miláček Babiš, který tam nesedí 7.5 měsíce, ale pět let.

4 0
možnosti
Foto

Děkuji za hezké shrnutí!

0 0
možnosti
Foto

Díky za reportáž. Její průběh mne nijak nepřekvapil. Od listopadu 1989 jsme měli 19 /slovy devatenáct/ ministrů zdravotnictví. Za těchto okolností se nedá vůbec plánovat jakákoli delší vize a zůstává jen hašení požáru, nyní- jak se zdá i dle Vašich slov - se k tomu používá spíše petrolej než voda.

Karma

5 0
možnosti
Foto

Díky. Je špatné, že se nedává v takovýhto věcech slovo odborníkům, že se spustu změn neprovede jen proto, že je "vymyslel někdo, koho nemám rád" a podobně...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS