Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Cerstvy zazitek.

Sestry na urologii zvedaji nekolikrat denne do temer dvoumetrove vysky kanystry s jakousi tekutinou vyplachujici mocove cesty.

To by si mel vyzkouset ten pan reditel.

2 0
možnosti
VV

Ato jsem jeste zapomel napsat, ze te tekutiny je v tech kanystrech 10 litru. To by jim pan reditel mohl jeste vytknout, ze maji jako benefici vlastne fitko. ;-D

0 0
možnosti
PL

Samotnému rohlíku jsem se zasmál. Nicméně i ten rohlík vypovídá o nekompetentnosti ředitele. Pravděpodobně nejen toho konkrétního, ale možná to platí i obecně. A to už je hodně špatně.

Za článek dávám karmu. R^

5 0
možnosti
Foto

Já bych to zas tolik neřešil, znám dost výroků od ředitelů a manažerů, nad kterými člověk nevěděl, zda vyprsknout smíchy nebo jen kroutit hlavou. Třeba když ředitel došel na dílnu, ihned věděl, proč něco nefunguje jak má a přitom to bylo tak technicky mimo. Nebo když se paní v kanceláři něčemu zasmála a on jí řekl, že není vhodná doba ke smíchu :-).

3 1
možnosti

Bohužel, to si ani komunisti nedovolili, aby lékařům na postu ředitelů velel někdo bez medicínského vzdělání. Podle toho to tu také vypadá!

1 0
možnosti
IL

I71v75a64n19a 54L12a15n54c73e

27. 2. 2019 23:50

Nevim, co bych napsala. Za takovou tezkou a zodpovednou praci jenom takove pohrdani:-(:-(:-(:-( Pro vas karmaR^, pravda, kterou jste napsala je vsak tak smutna;-(;-(;-(;-(

2 0
možnosti

R^

Dodržování legislativy ve zdravotnlctví je nereálný požadavek! Česká lékařská komora je vyloučena z personálního auditu, mají ho provést odbory, které podle jejich vedoucí Žitníkové jej provést nemohou, protože by se musely zavřít všechny nemocnice kromě fakultních, které jsou financovány jinak.

Ministr Adam Vojtěch slíbil sestrám na rotačkám 5000,-Kč měsíčně navíc, ale sestry je většinou nedostaly. Ministr nařídil, ale peníze nezařídil!

Ani komunisti si nedovolili, aby na postech ředitelů nemocnic a KUNZů a OUNZů nebyli lékaři, kteří rozumí provozu. Našim současným mocipánům stačí nevzdělanci s MBA.

Stále nedokážeme ocenit kvalitu lékařů, a tak je ceníme jen podle toho, jak šetří na pacientech! Připravil jsem se na funci praktického lékaře třemi atestacemi, protože jsem předpokládal, že půjde skutečně o kapitalismus se svobodnou prací a ne o pokračování komunistického zdravotnictví, které musí být zadarmo pro bohaté i chudé, protože řešení sociálními dávkami jsou pro nás nepochopitelné!

:-)

2 0
možnosti

Přikládám odkaz na články Kateřiny Karolové, které díky své mladistvé lehkosti, švihu a čtivosti umožňují snazší vhled do problematiky pro laiky z podobného úhlu:

https://karolova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=699764

https://karolova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=700946

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS