Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mame takove zdravotnictvi, ktere jsme si ochotni zaplatit.

1 0
možnosti

Zdravotnictvi je naprosto tragicke a udrzuji ho pri zivote v podstate jen duchodci. Na nektere odbornosti se neda sehnat lekar, ktery by bral pacienty.

Nevycitam to lekarum, vycitam to politikum

0 0
možnosti

R^

Bohužel, lékař i sestra jsou nesvéprávnými, nesvobodnými otroky našich politiků. Proto naše zdravotní péče podle toho také vypadá! Nyní chtějí naši politici dát VZP pravomoc omezit platby lékařům a donutit je nastoupit do řetězců našich multimilionářů! Tedy jde o konec "soukromých" praxí našich lékařů! Snad alespoň ve sněmovně nemáme hlupáky a ti nedopustí, aby se tomu tak stalo!

:-)

0 0
možnosti
VH

Otroci, nevolníci a rukojmí českého zdravotnictví jsou všichni lidé, kteří zde žijí, pracují a jsou nuceni si povinně platit zdravotní pojištění.

4 1
možnosti
MM

Vecne pravda, ale vemte si kdyby to tak nebylo. Minimalne 1/3 naroda by si radsi koupila krabicku cigaret nez si to platila a pak fnukala do kamery, ze je nekdo necha chci....

1 3
možnosti
Foto

P48e28t29r 10R68ö65g79n59e13r

19. 9. 2019 18:57

... na závěr klade autorka jednu otázku panu ministrovy... ach jo ten češtin úpí....

0 1
možnosti
Foto

Díky za upozornní, opraveno...

0 0
možnosti
PS

Za málo peněz málo muziky.

Zvýšíme daně, nebo snížíme důchody?

0 2
možnosti
Foto

Momentálně máme za málo peněz hodně muziky. Pan ministr to i přiznal v Nedělní Partii. Bylo tam řečeno, že s minimálními náklady máme špičkové zdravotnctví a zároveň, že na materiálu ani na přístrojích se ušetřit nedá a dá se ušetřit jen na personálu... Takže naše špičkové zdravonictví drží mizerně placení zaměstnanci. Jak dlouho je to udržitelné?

3 1
možnosti
Foto

Máte ve všem pravdu. I v popisu kvality současného ministra. Ono by stačilo opravdu zlepšit finanční situaci nastupujícího lékaře a vytvořit mu podmínky pro postgraduální studium. Pak by ustal exodus do zahraničí (cca 1/5 promovaných okamžitě odchází). To by ale musel v čele resortu stát odborník a ne nagelovaný hezounek. R^

7 1
možnosti
PK

Jestliže postgraduální systém není dobrý tak je to zavinění odborníků. Dnes už to nelze svést na KSČ, která rozhodovala o všem. Ministr i za kapitalismu je politická funkce, běhá mezi sněmovnou, vládou, ČT, reprezentace, občas služebka do ciziny ... Byl tam ředitel Motola a taky špatně. Souhlas v tom, že stávající ministr:-(

Ono s výchovou třeba obvoďáků ... Pracuji ve svém vysokém věku v organizaci, která pronajímá prostory mnoha lékařům a leccos člověk vidí a slyší. Hodně obvoďákům je přes 70 a jemně řečeno chtějí dělat až do ... Nevidím že by někoho zaučovali, vychovávali, jako kdysi manželka musela příkazem v OÚNZ. Odpoví - proč bych někoho zaučoval, co bych z toho měl, ať si ordinaci koupí.

2 1
možnosti
LK

L53u46b57o54š 86K30r81i62m61l

19. 9. 2019 15:40

Nepracuji ve zdravotnictví, ale pro zdravotnictví a jsem "otrokem" své práce, protože když je potřeba něco opravit, tak musím aby lidé pracující ve zdravotnictví mohli pracovat.

4 1
možnosti

Lékaři občas platí pojišťovně, když moc pracují. Kolik Vy platíte za to, že opravujete ve zdravotnictví přístroje? Není otrok jako otrok, že? :-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1083x
Jsem občas trochu cynik a často naivní snílek...

Snila jsem o cestě kolem světa, se kterou jsem začala pomalu a pozvolně před devíti lety, kdy jsem se vydala poprvé sama do Íránu, kam jsem se ráda ještě dvakrát vrátila. Od té doby jsem se snažila (většinou sama) každý rok vycestovat do bližších i vzdálenějších míst, nasávat jejich atmosféru a co nejvíc fotit.

Moje prozatím největší, nejdelší a nejvzdálenější cesta se uskutečnila od 8. ledna do 17. srpna 2017 kdy jsem se nejprve přidala do devítičlenné posádky na  cestu Aviou Jižní Amerikou https://www.facebook.com/aviou.cz/ a následně již sama pokračovala do USA, Kanady, Jihovýchodní Asie a Západní Evropy. Během 222 dní jsem navštívila území 20 států a vystřídala rozličné dopravní prostředky včetně skládacího kola, které jsem koupila v Bangkoku, projela na něm kousek Barmy a nakonec ho letadlem dopravila do Portugalska a (ne)dojela s ním do Santiaga de Compostela. Tím jsem obletěla a objela zemi kolem do kola, viděla nespočet nádherných míst, zažila mnoho neskutečných věcí a hlavně jsem potkala spoustu úžasných lidí.

A o tom všem bych vám ráda vyprávěla s pomocí svého blogu...